Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Pleiade B.V. een goede keuze.

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Pleiade B.V. uit Rotterdam.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Pleiade B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Pleiade B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24386730.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract