error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is P.J. Buijtink Holding B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina vind je alle informatie van P.J. Buijtink Holding B.V. uit Veere. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? P.J. Buijtink Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

P.J. Buijtink Holding B.V. is een notaris gevestigd in Veere. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24305800.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

P.J. Buijtink Holding B.V.
  • Stadhuisstraat 1, 4351AX, Veere
  • 0118-502206
  • a.f.buytink@zeelandnet.nl
Branche
Notaris
KVK
24305800
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-05-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen