error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is P.J. Buijtink Holding B.V. een juiste partner.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Hier staat een overzicht van P.J. Buijtink Holding B.V. uit Veere. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? P.J. Buijtink Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

P.J. Buijtink Holding B.V. is een notaris uit Veere. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24305800.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

P.J. Buijtink Holding B.V.
  • Stadhuisstraat 1, 4351AX Veere
  • 0118-502206
  • a.f.buytink@zeelandnet.nl
Branche
Notaris
KVK
24305800
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-05-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen