error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Pithma B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Pithma B.V. uit Roermond.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Pithma B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Pithma B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Roermond. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 13041051.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Pithma B.V.
  • Julianalaan 24, 6042JG Roermond
  • 0475 - 351919
Branche
Notaris
KVK
13041051
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-03-1993
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen