Is Pithma B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat een overzicht van Pithma B.V. uit Roermond. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Pithma B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Pithma B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Roermond. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 13041051.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis