Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Pinots B.V. een juiste keuze.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina vind je een overzicht van Pinots B.V. uit Apeldoorn. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Pinots B.V. is een notaris kantoor uit Apeldoorn. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 67133169.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Pinots B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.