error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Pinkse Philips Huberts Notarissen B.V. een juiste keuze.

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Pinkse Philips Huberts Notarissen B.V. uit Oss.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Pinkse Philips Huberts Notarissen B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Pinkse Philips Huberts Notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Oss. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17119128.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Pinkse Philips Huberts Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
17119128
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-11-1999
Medewerkers
21

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen