error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Pigmans Ras Janssen notarissen het juiste notariskantoor voor jou? Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Pigmans Ras Janssen notarissen uit Eindhoven.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Pigmans Ras Janssen notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Pigmans Ras Janssen notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Eindhoven. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17275176.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Pigmans Ras Janssen notarissen
Branche
Notaris
KVK
17275176
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-07-1992
Medewerkers
20

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen