error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Pigmans Ras Janssen notarissen de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van Pigmans Ras Janssen notarissen uit Eindhoven. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privƩ situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Pigmans Ras Janssen notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Pigmans Ras Janssen notarissen is een notaris uit Eindhoven. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17275176.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Pigmans Ras Janssen notarissen
Branche
Notaris
KVK
17275176
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-07-1992
Medewerkers
20

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen