Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Pigmans Ras Janssen notarissen een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van Pigmans Ras Janssen notarissen uit Eindhoven. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Pigmans Ras Janssen notarissen

Pigmans Ras Janssen notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Eindhoven. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17275176.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Pigmans Ras Janssen notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.