Is Pictet B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Pictet B.V. uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Pictet B.V.

Pictet B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 54332648.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Pictet B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.