Is Pictet B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Pictet B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Pictet B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Pictet B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 54332648.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.