error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Phoenix Notariaat B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van Phoenix Notariaat B.V. uit Eersel. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Phoenix Notariaat B.V. is een notaris kantoor uit Eersel. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17226044.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Phoenix Notariaat B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Phoenix Notariaat B.V.
  • Bogerd 18, 5521MK Eersel
Branche
Notaris
KVK
17226044
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-05-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen