Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Phoenix Notariaat B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alle informatie van Phoenix Notariaat B.V. uit Eersel. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Phoenix Notariaat B.V. is een notaris uit Eersel. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17226044.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Phoenix Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.