error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Phiquioli B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Phiquioli B.V. uit Roermond.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Phiquioli B.V. is een notaris gevestigd in Roermond. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 12047896.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Phiquioli B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Phiquioli B.V.
  • Kapellerlaan 49, 6041JB Roermond
  • 0475-503700
Branche
Notaris
KVK
12047896
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen