Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Phiquioli B.V. een goede keuze.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van Phiquioli B.V. uit Roermond. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Phiquioli B.V. is een notaris gevestigd in Roermond. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 12047896.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Phiquioli B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.