Is PHIJN & Co BV de passende notaris voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over PHIJN & Co BV uit Amsterdam.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? PHIJN & Co BV of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

PHIJN & Co BV is een notaris gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 71101713.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.