error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is PHIJN & Co BV een juiste partner. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over PHIJN & Co BV uit Amsterdam.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? PHIJN & Co BV of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over PHIJN & Co BV

PHIJN & Co BV is een notaris gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 71101713.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

PHIJN & Co BV
  • Van Boshuizenstraat 12, 1083BA, Amsterdam
Branche
Notaris
KVK
71101713
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-03-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen