error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Phido Constat B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier vind je alles van Phido Constat B.V. uit Tuk. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Phido Constat B.V.

Phido Constat B.V. is een notaris gevestigd in Tuk. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 53862783.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Phido Constat B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Phido Constat B.V.
  • Oostwold 22, 8334RJ, Tuk
  • 06-51410849
Branche
Notaris
KVK
53862783
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-10-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen