error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Phido Constat B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Phido Constat B.V. uit Tuk.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Phido Constat B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Phido Constat B.V. is een notaris gevestigd in Tuk. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 53862783.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Phido Constat B.V.
  • Oostwold 22, 8334RJ Tuk
  • 06-51410849
Branche
Notaris
KVK
53862783
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-10-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen