Is P.H. Prummel B.V. de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over P.H. Prummel B.V. uit Emmeloord.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

P.H. Prummel B.V. is een notaris uit Emmeloord. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32145648.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? P.H. Prummel B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.