Is Pescator Holding B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Pescator Holding B.V. uit Enschede. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Pescator Holding B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Pescator Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Enschede. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 33292741.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken