error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Pescator Holding B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Pescator Holding B.V. uit Enschede.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Pescator Holding B.V. is een notaris uit Enschede. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 33292741.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Pescator Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Pescator Holding B.V.
  • Twickellaan 17, 7531HT, Enschede
  • 053 4358513
Branche
Notaris
KVK
33292741
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-1995
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen