error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Pereira Reigersberg Notariaat B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van Pereira Reigersberg Notariaat B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Pereira Reigersberg Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Pereira Reigersberg Notariaat B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 69351155.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Pereira Reigersberg Notariaat B.V.
  • Raamweg 46, 2596HN, 's-Gravenhage
  • 070 7570100
Branche
Notaris
KVK
69351155
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-08-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen