Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Pereira Reigersberg Notariaat B.V. een goede partner.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Pereira Reigersberg Notariaat B.V. uit 's-Gravenhage.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Pereira Reigersberg Notariaat B.V.

Pereira Reigersberg Notariaat B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 69351155.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Pereira Reigersberg Notariaat B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.