Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Pereira Notariaat een goede keuze.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Hier vind je alle informatie van Pereira Notariaat uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Pereira Notariaat of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Pereira Notariaat is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 50199005.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract