error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Peregrinator Holding B.V. de passende notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat alles van Peregrinator Holding B.V. uit Amerongen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Peregrinator Holding B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Peregrinator Holding B.V. is een notaris kantoor uit Amerongen. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30205544.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Peregrinator Holding B.V.
  • Overstraat 13, 3958BR, Amerongen
  • 0318-527922
  • janw.hermans@wxs.nl
Branche
Notaris
KVK
30205544
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen