Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Peregrinator Holding B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Peregrinator Holding B.V. uit Amerongen.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Peregrinator Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amerongen. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30205544.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Peregrinator Holding B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.