error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Pellestova B.V. de passende notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Pellestova B.V. uit Assen.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Pellestova B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Pellestova B.V. is een notaris uit Assen. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 04085966.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Pellestova B.V.
  • Houtlaan 123, 9403EZ, Assen
  • 0592-311115
Branche
Notaris
KVK
4085966
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen