Is Pellestova B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat een overzicht van Pellestova B.V. uit Assen. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Pellestova B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Pellestova B.V. is een notaris uit Assen. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 4085966.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte