Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Peblauw B.V. een juiste partner.

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Peblauw B.V. uit Drunen.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Peblauw B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Peblauw B.V.

Peblauw B.V. is een notaris uit Drunen. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 18041503.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte