Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Pearl Mathijssen een juiste partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Pearl Mathijssen uit Rotterdam.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Pearl Mathijssen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Pearl Mathijssen is een notaris uit Rotterdam. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65699882.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.