Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Patronis B.V. een goede keuze.

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Patronis B.V. uit Culemborg.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Patronis B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Patronis B.V. is een notaris uit Culemborg. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30262950.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.