error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Patho Erveka B.V. de ideale notaris voor jou? Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Patho Erveka B.V. uit 's-Gravenhage.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Patho Erveka B.V.

Patho Erveka B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27199067.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Patho Erveka B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Patho Erveka B.V.
  • Jean Monnetpad 18, 2553TW, 's-Gravenhage
  • 070-3566800
Branche
Notaris
KVK
27199067
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-05-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen