error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Patho Erveka B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Patho Erveka B.V. uit 's-Gravenhage.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Patho Erveka B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27199067.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Patho Erveka B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Patho Erveka B.V.
  • Jean Monnetpad 18, 2553TW 's-Gravenhage
  • 070-3566800
Branche
Notaris
KVK
27199067
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-05-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen