error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Parklaan Veendam B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Parklaan Veendam B.V. uit Veendam.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Parklaan Veendam B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Parklaan Veendam B.V. is een notaris kantoor uit Veendam. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 2333252.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Parklaan Veendam B.V.
  • E.E. Stolperlaan 3, 9641KC Veendam
  • 0598-617880
Branche
Notaris
KVK
2333252
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-03-1996
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen