error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Parkfontein B.V. een juiste keuze.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Parkfontein B.V. uit Schalkhaar.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Parkfontein B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Parkfontein B.V. is een notaris kantoor uit Schalkhaar. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8123774.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Parkfontein B.V.
  • Parksingel 6, 7433CS Schalkhaar
  • 0570-624656
Branche
Notaris
KVK
8123774
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-2004
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen