Is Parkfontein B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Parkfontein B.V. uit Schalkhaar.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Parkfontein B.V. is een notaris gevestigd in Schalkhaar. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 8123774.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Parkfontein B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.