Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Parapluie B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Parapluie B.V. uit Naarden. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Parapluie B.V. is een notaris gevestigd in Naarden. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24158502.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Parapluie B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.