Is Parach Beheer B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina staat alle informatie van Parach Beheer B.V. uit Helmond. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Parach Beheer B.V. is een notaris gevestigd in Helmond. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17101263.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Parach Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.