Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Panta Rhei Beheer B.V. een juiste keuze.

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Panta Rhei Beheer B.V. uit Winterswijk Miste.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Panta Rhei Beheer B.V.

Panta Rhei Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Winterswijk Miste. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 57638160.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Panta Rhei Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.