error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Panta Rhei Beheer B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Panta Rhei Beheer B.V. uit Winterswijk Miste.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Panta Rhei Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over Panta Rhei Beheer B.V.

Panta Rhei Beheer B.V. is een notaris kantoor uit Winterswijk Miste. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 57638160.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Panta Rhei Beheer B.V.
  • Meenkmolenweg 11, 7109AH, Winterswijk Miste
  • 0543 565366
Branche
Notaris
KVK
57638160
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-04-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen