Is Panem et Circenses Beheer B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alles van Panem et Circenses Beheer B.V. uit Doorn. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Panem et Circenses Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Panem et Circenses Beheer B.V. is een notaris gevestigd in Doorn. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 52876470.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte