Is Palmen & Dassen Notarissen de juiste notaris voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Palmen & Dassen Notarissen uit Stein.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Palmen & Dassen Notarissen

Palmen & Dassen Notarissen is een notaris uit Stein. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 14110528.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Palmen & Dassen Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.