Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Pacific Heights Consultancy B.V. een juiste keuze.

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Pacific Heights Consultancy B.V. uit 's-Gravenhage.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Pacific Heights Consultancy B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27259882.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Pacific Heights Consultancy B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.