error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Pacific Heights Consultancy B.V. een juiste partner. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alle informatie van Pacific Heights Consultancy B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Pacific Heights Consultancy B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27259882.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Pacific Heights Consultancy B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Pacific Heights Consultancy B.V.
  • Nieuwe Schoolstraat 30, 2514HZ, 's-Gravenhage
  • 070-3507966
  • j.kuiken@houthoff.com
Branche
Notaris
KVK
27259882
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-06-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen