error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Pacific Heights Consultancy B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Pacific Heights Consultancy B.V. uit 's-Gravenhage.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Pacific Heights Consultancy B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Pacific Heights Consultancy B.V.

Pacific Heights Consultancy B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27259882.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Pacific Heights Consultancy B.V.
  • Nieuwe Schoolstraat 30, 2514HZ 's-Gravenhage
  • 070-3507966
  • j.kuiken@houthoff.com
Branche
Notaris
KVK
27259882
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-06-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen