error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is OWK Notarissen B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van OWK Notarissen B.V. uit Vught. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? OWK Notarissen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

OWK Notarissen B.V. is een notaris gevestigd in Vught. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 52284662.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

OWK Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
52284662
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-03-2011
Medewerkers
17

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen