error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is OWK Notarissen B.V. een juiste keuze. Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over OWK Notarissen B.V. uit Vught.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

OWK Notarissen B.V. is een notaris gevestigd in Vught. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 52284662.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? OWK Notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

OWK Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
52284662
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-03-2011
Medewerkers
17

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen