error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Overlord Venray B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Overlord Venray B.V. uit Venray.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Overlord Venray B.V. is een notaris kantoor uit Venray. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 12037862.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Overlord Venray B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Overlord Venray B.V.
  • Dr. Poelsstraat 10, 5802AX Venray
  • 0478-586100
Branche
Notaris
KVK
12037862
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-03-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen