error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Overlord Venray B.V. de juiste notaris voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Overlord Venray B.V. uit Venray.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Overlord Venray B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Overlord Venray B.V. is een notaris uit Venray. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 12037862.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Overlord Venray B.V.
  • Dr. Poelsstraat 10, 5802AX, Venray
  • 0478-586100
Branche
Notaris
KVK
12037862
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-03-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen