Is Overlord Beheer B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier vind je alle informatie van Overlord Beheer B.V. uit Leiderdorp. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Overlord Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Overlord Beheer B.V. is een notaris gevestigd in Leiderdorp. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 28087419.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.