error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Over The Top Notaris B.V. de ideale notaris voor jou? Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina staat alles van Over The Top Notaris B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Over The Top Notaris B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Over The Top Notaris B.V. is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 33268121.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over The Top Notaris B.V.
  • Koningslaan 35, 1075AB, Amsterdam
  • 020-6381110
  • wor@clumpkensvangoor.nl
Branche
Notaris
KVK
33268121
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen