error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Over The Top Notaris B.V. een juiste keuze.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Over The Top Notaris B.V. uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Over The Top Notaris B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 33268121.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Over The Top Notaris B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over The Top Notaris B.V.
  • Koningslaan 35, 1075AB Amsterdam
  • 020-6381110
  • wor@clumpkensvangoor.nl
Branche
Notaris
KVK
33268121
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen