error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Ouwerkerk Notariaat een goede keuze. Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Ouwerkerk Notariaat uit Spijkenisse.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Ouwerkerk Notariaat of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over Ouwerkerk Notariaat

Ouwerkerk Notariaat is een notaris gevestigd in Spijkenisse. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24430264.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Ouwerkerk Notariaat
Branche
Notaris
KVK
24430264
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-01-2008
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen