Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Ouwerkerk Notariaat een goede partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Ouwerkerk Notariaat uit Spijkenisse.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Ouwerkerk Notariaat is een notaris kantoor uit Spijkenisse. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24430264.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Ouwerkerk Notariaat of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.