error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Ouwerkerk Notariaat een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van Ouwerkerk Notariaat uit Spijkenisse. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Ouwerkerk Notariaat is een notaris gevestigd in Spijkenisse. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24430264.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Ouwerkerk Notariaat of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Ouwerkerk Notariaat
Branche
Notaris
KVK
24430264
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-01-2008
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen