error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Ouwe Kijk een juiste partner.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Ouwe Kijk uit Middelharnis.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Ouwe Kijk is een notaris kantoor gevestigd in Middelharnis. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 23052863.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Ouwe Kijk of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Ouwe Kijk
  • Raadhuisstraat 3, 3241CP Middelharnis
  • 0187-476111
  • notarissen@terbraak.schuring.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
23052863
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1985
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen