error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Ouneno 2 B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Ouneno 2 B.V. uit Spijkenisse.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Ouneno 2 B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Ouneno 2 B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Spijkenisse. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 52946037.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ouneno 2 B.V.
  • Raadhuislaan 45A, 3201EM Spijkenisse
  • 0181 627027
Branche
Notaris
KVK
52946037
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-05-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen