error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Ouneno 2 B.V. het passende notariskantoor voor jou? Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier vind je alles van Ouneno 2 B.V. uit Spijkenisse. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Ouneno 2 B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Ouneno 2 B.V. is een notaris uit Spijkenisse. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 52946037.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Ouneno 2 B.V.
  • Raadhuislaan 45A, 3201EM, Spijkenisse
  • 0181 627027
Branche
Notaris
KVK
52946037
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-05-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen