error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is OUMI Landgraaf B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over OUMI Landgraaf B.V. uit Landgraaf.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

OUMI Landgraaf B.V. is een notaris kantoor uit Landgraaf. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 53776712.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? OUMI Landgraaf B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

OUMI Landgraaf B.V.
  • Streeperstraat 25, 6371GL Landgraaf
  • 045 5318585
Branche
Notaris
KVK
53776712
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
18-10-2011
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen