Is OUMI Landgraaf B.V. de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alles van OUMI Landgraaf B.V. uit Landgraaf. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? OUMI Landgraaf B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

OUMI Landgraaf B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Landgraaf. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 53776712.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.