error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Otium Manet B.V. een juiste partner. Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Otium Manet B.V. uit Middelburg.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Otium Manet B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Otium Manet B.V. is een notaris kantoor uit Middelburg. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 22059284.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Otium Manet B.V.
  • Herenstraat 22, 4331JT, Middelburg
  • 0118-490580
Branche
Notaris
KVK
22059284
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen