error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Oranjelaan Legal Praktijk B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Hier vind je alle informatie van Oranjelaan Legal Praktijk B.V. uit Rotterdam. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Oranjelaan Legal Praktijk B.V.

Oranjelaan Legal Praktijk B.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 66668360.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Oranjelaan Legal Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Oranjelaan Legal Praktijk B.V.
  • Oranjelaan 13, 3062BN, Rotterdam
Branche
Notaris
KVK
66668360
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
17-08-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen