Is Oranjelaan Legal Praktijk B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier vind je alles van Oranjelaan Legal Praktijk B.V. uit Rotterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Oranjelaan Legal Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Rotterdam. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 66668360.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Oranjelaan Legal Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.