Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Oranje Praktijk B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Oranje Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Oranje Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Oranje Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27255608.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte