error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Oranje Praktijk B.V. een juiste partner.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier staat een overzicht van Oranje Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Oranje Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Oranje Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27255608.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Oranje Praktijk B.V.
  • Ypersestraat 1, 2587AV 's-Gravenhage
  • 070-5153000
Branche
Notaris
KVK
27255608
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-04-1995
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen