Is Oostland Partners notarissen de passende notaris voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat alle informatie van Oostland Partners notarissen uit Berkel en Rodenrijs. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Oostland Partners notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27379575.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Oostland Partners notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.