error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Oostland Partners notarissen een goede partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Oostland Partners notarissen uit Berkel en Rodenrijs.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Oostland Partners notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Oostland Partners notarissen is een notaris gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27379575.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Oostland Partners notarissen
Branche
Notaris
KVK
27379575
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen