error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Oosterhuis Notariaat & Estateplanning een juiste keuze. Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van Oosterhuis Notariaat & Estateplanning uit Enschede. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Oosterhuis Notariaat & Estateplanning of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over Oosterhuis Notariaat & Estateplanning

Oosterhuis Notariaat & Estateplanning is een notaris kantoor uit Enschede. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08207271.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Oosterhuis Notariaat & Estateplanning
Branche
Notaris
KVK
8207271
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2008
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen