error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Oosterhuis Notariaat & Estateplanning een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Oosterhuis Notariaat & Estateplanning uit Enschede.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Oosterhuis Notariaat & Estateplanning of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Oosterhuis Notariaat & Estateplanning

Oosterhuis Notariaat & Estateplanning is een notaris uit Enschede. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8207271.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Oosterhuis Notariaat & Estateplanning
Branche
Notaris
KVK
8207271
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2008
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen