Is Oosterbaan Legal het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Oosterbaan Legal uit Amstelveen.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Oosterbaan Legal is een notaris kantoor gevestigd in Amstelveen. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 67801293.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Oosterbaan Legal of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.