error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is On-les-Aura Beheer B.V. de passende notaris voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over On-les-Aura Beheer B.V. uit Amsterdam.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? On-les-Aura Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

On-les-Aura Beheer B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 33268135.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

On-les-Aura Beheer B.V.
  • Schubertstraat 76, 1077GX, Amsterdam
  • 020-6381110
  • wor@clumpkensvangoor.nl
Branche
Notaris
KVK
33268135
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1995
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen