Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is On-les-Aura Beheer B.V. een juiste keuze.

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina vind je een overzicht van On-les-Aura Beheer B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? On-les-Aura Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

On-les-Aura Beheer B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 33268135.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte