Is Ollie Nollie B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Ollie Nollie B.V. uit Budel. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Ollie Nollie B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Ollie Nollie B.V. is een notaris kantoor uit Budel. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17109393.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.