Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Olexi Holding een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Olexi Holding uit Meerssen.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Olexi Holding of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Olexi Holding is een notaris kantoor gevestigd in Meerssen. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 63081008.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.