error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Ohmann Notariaat BV het passende notariskantoor voor jou? Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Ohmann Notariaat BV uit Wassenaar.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Ohmann Notariaat BV is een notaris gevestigd in Wassenaar. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 70084572.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Ohmann Notariaat BV of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Ohmann Notariaat BV
  • Molenplein 10, 2242HW, Wassenaar
  • michel@bvja.nl
Branche
Notaris
KVK
70084572
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-11-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen