error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Ohmann Notariaat BV de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Ohmann Notariaat BV uit Wassenaar.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Ohmann Notariaat BV of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over Ohmann Notariaat BV

Ohmann Notariaat BV is een notaris uit Wassenaar. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70084572.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ohmann Notariaat BV
  • Molenplein 10, 2242HW Wassenaar
  • michel@bvja.nl
Branche
Notaris
KVK
70084572
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-11-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen