Is Offspring B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Offspring B.V. uit Hilversum.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Offspring B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Offspring B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Hilversum. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 32073949.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen