error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Octa et ACTA B.V. een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat een overzicht van Octa et ACTA B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Octa et ACTA B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Octa et ACTA B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24175708.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Octa et ACTA B.V.
Branche
Notaris
KVK
24175708
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-03-1997
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen