Is Octa et ACTA B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier staat een overzicht van Octa et ACTA B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Octa et ACTA B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Octa et ACTA B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24175708.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis