Is Nysingh Advocaten-Notarissen N.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Nysingh Advocaten-Notarissen N.V. uit Apeldoorn.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Nysingh Advocaten-Notarissen N.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Nysingh Advocaten-Notarissen N.V. is een notaris uit Apeldoorn. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8118371.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte